Deeper Brugklas

Gymzaal Glazeniershorst

Deeper Brugklas is een speciaal programma voor de tieners die in de brugklas zitten. In september, oktober, november en december komen we bij elkaar om elkaar beter te leren kennen. Daarnaast ben je natuurlijk ook welkom bij WOPPER! Deeper Brugklas is altijd op zaterdagavond (19.30 tot 21.00 uur). Locatie is de gymzaal aan de Glazeniershorst 406 (bij de Sjofar) […]

Deeper Alpha

Wijkcentrum de Stolp Violierenplein 101, Apeldoorn, Gelderland, Nederland

Deeper Alpha is altijd op zaterdagavond en start om 19.30 uur. Rond 21.00 uur is het programma afgelopen. Locatie is de Stolp aan het Violierenplein maar de achteringang die we gebruiken zit het dichtst bij de Eglantierlaan (zie plattegrond). Voor meer informatie kan je contact opnemen met Rita Kampen.

Deeper Bravo

Kruispunt Zilverschoon 114, Apeldoorn, Nederland

Deeper Bravo is altijd op zondagavond en start om 19.30 uur. Rond 21.00 uur is het programma afgelopen. Locatie is het Kruispunt, Zilverschoon 114 (gebouw Berea Noord). Voor meer informatie kan je contact opnemen met Simon Blom.

UNITED

Berea United is voor iedereen die tussen de 18 en de 25 jaar is en nog niet op een gewone kring zit. Dit geldt zowel voor Berea de Maten als voor Berea Noord. Berea United maakt onderdeel uit van het jongeren werk van beide gemeenten. Voor meer info kijk je hier!

Deeper Charly

Old School Oude Beekbergerweg 151, Apeldoorn, Gelderland, Nederland

Deeper Charly is altijd op zondagavond en start om 19.30 uur. Rond 21.30 uur is het programma afgelopen. Locatie is Old School aan de Oude Beekbergerweg 151. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Joël Treuren.

WOPPER Praise

Berea de Maten Heemradenlaan 125, Apeldoorn

Een speciale Double WOPPER vlak voor kerst.

WOPPER @ Opwekking

Opwekking Spijkweg 30, Biddinghuizen, Nederland

Klik hier voor meer informatie!

Deeper Brugklas

Wijkcentrum de Stolp Violierenplein 101, Apeldoorn, Gelderland, Nederland

Deeper Brugklas is een speciaal programma voor de tieners die in de brugklas zitten. In september, oktober, november en december komen we bij elkaar om elkaar beter te leren kennen. Daarnaast ben je natuurlijk ook welkom bij WOPPER! Deeper Brugklas is altijd op zaterdagavond (19.30 tot 21.00 uur). Locatie is De Stolp aan het Violierenplein 101. Omdat we in […]

BYA